Voor een familiediner mocht ik het dessert maken. Bij het zoeken naar inspiratie kwam ik op de site van Chef Eddy van Damme. Zijn "Lemon Curd Plated" bracht me op het idee van het volgende dessert:
Het is een citroencrème met crumble, meringues en verse aardbeien.
Ik heb zelf het recept gebruikt dat ik tijdens mijn patisserie cursus bij Robèrt van Beckhoven heb gekregen. Hieronder ook een filmpje waar Robèrt het recept uitvoert.
I feel very thankful that I could read that awesome article. Thanks for sharing. Keep posting. We also provide yahoo customer care services in USA & Canada. Feel free to contact us: Yahoo Phone Contact
Ziet er heerlijk uit!!
BeantwoordenVerwijderenZiet er lekker uit! Leuke blog trouwens :)
BeantwoordenVerwijderenLiefs Desiree
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
BeantwoordenVerwijderenI feel very thankful that I could read that awesome article. Thanks for sharing. Keep posting.
BeantwoordenVerwijderenWe also provide yahoo customer care services in USA & Canada. Feel free to contact us:
Yahoo Phone Contact